Nieuwbouw
Uw eigen huis volledig naar uw smaak en budget

Nieuwbouw en renovatie van woningen, bedrijfspanden en stallenbouw

Bouwbedrijf Pinkert is opgericht in 1995 door Henk Pinkert, kleinzoon van Berend Jan Roosdom. Daar ligt ook de oorsprong van ons bedrijf. Roosdom begon in 1934 in Markelo een metselbedrijf. De werkzaamheden gingen voorspoedig en na de oorlog volgde een samenwerking met Herman Tijhuis. Zo ontstond het huidige bouwbedrijf Roosdom Tijhuis.

Personeelsfoto uit 1964Opening nieuwbouw in 2002

Willem Pinkert was in de jaren ’70 één van de vier directeuren en ook zoon Henk komt na verloop van tijd in het bedrijf. In 1991 neemt Roosdom Tijhuis het kleinschalige bouwbedrijf Koopman in Holten over. En daar krijgt Henk Pinkert de leiding.

Vakwerk in bouwen

In 1995 besluit Henk zich verder te specialiseren in vak- en maatwerk en richt Bouwbedrijf Pinkert op. Henk heeft niet alleen liefde voor zijn vak, maar ook een goede band met zijn medewerkers. Betrokkenheid en saamhorigheid kenmerken dan ook tot op de dag van vandaag het team.


In 2002 verhuist Bouwbedrijf Pinkert naar de Ondernemersweg 19 in Holten en ruim tien jaar later naar Ondernemersweg  5a. Henk overleed plotseling op 23 juli 2013, een dag na de verhuizing. Zijn vrouw Janet zet – bijgestaan door Richard Coster en de rest van het personeel - het bedrijf met dezelfde inzet en passie voort.

Meer weten over nieuwbouw en renovatie van woningen, bedrijfspanden en stallenbouw?