Nieuwbouw
Uw eigen huis volledig naar uw smaak en budget

Woning laten bouwen?

Particuliere woningbouw, zowel nieuwbouw als verbouw en renovatie, is één van de specialismen van Bouwbedrijf Pinkert. Dit varieert van het bouwen van een veranda en dakkapel tot de nieuwbouw van een woning en renovatie van een oude woonboerderij. Bouwbedrijf Pinkert bouwt niet alleen, maar coördineert ook voor de gehele afbouw.

Maatwerk is vakwerk
Elk project is voor ons uniek. Wij leveren uitsluitend maatwerk. Daar ligt onze kracht: vakwerk van deze tijd. Degelijk, goed geïsoleerd en mooi om te zien. Wilt u nieuwe luifels met een oude look? Zou u authentieke boerendeuren graag in ere herstellen? Of kiest u voor een eigen ontworpen veranda? Ook vakmensen zien er naar uit om u van dienst te zijn.

Eigen werkplaats
In onze eigen werkplaats is een extra service naar onze klanten. Hier maken wij o.a. buitendeuren, en deur- en raamkozijnen op maat. Ook kunt u hier terecht voor kleine zaag- en timmerwerkzaamheden.

Onze vakmensen voor uw bouwwensen
Of  u nu een kleine of grote woning laat bouwen, vanaf het begin draait het om één ding, namelijk uw bouwwensen. En dat is nu precies waar Bouwbedrijf Pinkert zich in onderscheidt! Onze vakmensen adviseren u over de mogelijkheden en vertalen uw wensen naar een gedegen bouwkundige oplossing. Van ontwerp tot oplevering.

Denkt u erover een woning te laten bouwen? Laat u inspireren op onze referentiepagina’s