Bouwbedrijf Pinkert voor ambachtelijk en traditioneel bouwen

We zeiden het al: onze harten gaan kloppen van ambachtelijk en traditioneel bouwen. Geen massaproductie bij Bouwbedrijf Pinkert dus. We gaan voor vakwerk en oog voor detail. Traditioneel betekent niet ouderwets of gedateerd. Integendeel. We zetten juist de nieuwste technieken in om modern vakwerk te maken. Zodat je volop comfort hebt in jouw bestaande of nieuwe woning, bedrijfshal of gerenoveerde pand.

Geschiedenis

Henk Pinkert richtte bouwbedrijf Pinkert op in 1995. Hij had al de leiding over een ander bouwbedrijf, dat zijn vader vier jaar daarvoor over had genomen. Met Bouwbedrijf Pinkert kon hij zich nog verder specialiseren in vak- en maatwerk. Dat was zijn passie. Mooie dingen maken. Degelijk en modern. Met een ervaren team die deze liefde voor het vak deelt.

Henk overleed plotseling op 23 juli 2013. Een enorm verlies.

Zijn vrouw Janet nam de leiding van het bedrijf over. Sinds 2022 wordt ze hierin bijgestaan door bedrijfsleider Reinier Maseland.

 

Eigen werkplaats

In onze eigen werkplaats bereiden we zoveel mogelijk voor. Zo (pre)fabriceren we buitendeuren, deur- en raamkozijnen op maat. Sommige onderdelen maken we, als het vakwerk daarom vraagt, zelfs nog met de hand. Als extra service kunnen klanten bij ons terecht voor kleine zaag- en timmerwerkzaamheden. Benieuwd? Kom gerust een kijkje nemen!