Renovatie woning of bedrijf

Er zijn tal van redenen om je woning of bedrijf te renoveren. Dat varieert van stormschade tot een nodige modernisering om het wooncomfort te verbeteren. Soms zijn de materialen aan het eind van hun levensduur, maar wil je toch de authentieke sfeer behouden. Een echte ambachtelijke klus voor Bouwbedrijf Pinkert!

Huis renoveren

Of u nu een eeuwenoude boerderij of een wat nieuwere woning heeft, er zijn verschillende momenten waarop renoveren noodzakelijk is. Wat is essentieel voor het verbeteren de bouwkundige staat, welke zaken kunnen nog wachten en welke renovatiewerkzaamheden helpen de woning haar vroegere grandeur terug te krijgen? Onze vakmensen gaan graag aan de slag. In onze eigen timmerwerkplaats zorgen we voor ambachtelijk werk, waarbij we bestaande elementen verfraaien of eventueel namaken. Niet van origineel te onderscheiden!

Renoveren bedrijfspand

Ook uw bedrijfspand is van tijd tot tijd aan een renovatie toe. Hoe solide is de dakconstructie? En zijn er mogelijkheden om het binnenklimaat te optimaliseren, zodat uw mensen een nog plezieriger werkomgeving krijgen? We denken graag met u mee. Check, voor een greep uit alle mogelijkheden, onze projectenpagina.

Meer weten? Of twijfel je of in jouw situatie nieuwbouw, verbouw of renovatie de beste keuze is? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze vakmensen. We vertellen je graag meer over de voor- en nadelen van nieuwbouw of verbouw ten opzichte van renovatie.