Verbouwen huis, bedrijfshal of stal

Het verbouwen van een huis, bedrijfspand of stal moet in een keer goed gebeuren. Daarom is het belangrijk dat je vanaf het eerste moment de juiste keuzes maakt. Welke materialen zijn geschikt, wat kun je zelf doen en wat laat je liever over aan de vakman? Hoe hou je grip op je budget en hoe bewaak je de voortgang?

Laat het over aan een expert. Of nog beter: aan een team van vakmensen. Bij Pinkert Bouw staan we klaar om je hierin van A tot Z te begeleiden. Om even te sparren, te adviseren en een solide plan op te stellen. Zodat de verbouwing volgens jouw wensen verloopt en we bij bijzonderheden snel en oplossingsgericht kunnen schakelen.

Een ervaren aannemer voor jouw verbouwing

Zie ons team als jouw partner in het traject, we zijn immers graag meer dan een aannemer die jouw verbouwing oplevert. Maak gebruik van de ervaring, de kennis én het nuchtere Twentse inzicht van onze mensen. Betrek ons vanaf jouw allereerste plannen bij je uitdagingen, dan kunnen we je direct adviseren over alle technische mogelijkheden. Zo voorkom je teleurstellingen en onnodige kosten.

En natuurlijk houden we je tijdens de verbouwing continu op de hoogte van de vorderingen. Vanzelfsprekend heb je slechts één vast aanspreekpunt. Korte lijnen en geen ruis op de lijn.

Ambachtelijk bouwen, waar zie je dat nog?

Vooral bij onze verbouwingsprojecten komen we vaak bij oudere woningen of bedrijfspanden. We vinden het gaaf om die we in originele staat te herstellen óf juist te moderniseren. Zo kunnen onze vakmensen al hun expertise kwijt. Zo nodig, maken ze zelf oude materialen – waarvan geen moderne variant te koop is – na in onze moderne werkplaats. Niet van echt te onderscheiden. Daar gaat ons hart sneller van kloppen! Kortom, maatwerk in alle opzichten.

Plannen om je woning, bedrijfspand of stal te laten verbouwen? Of denk je over nieuwbouw of renovatie? We komen graag langs om je een vrijblijvend eerste advies te geven. Neem even contact op.