Nieuwbouw Rijssen Holten en omstreken

Tijdens de nieuwbouw van een woning of bedrijfshal komt er veel op je af. Vanuit onze thuisbasis in (Rijssen-)Holten begeleiden we zo je veel mogelijk tijdens dit traject. Of je nu particulier bent of voor je bedrijf of agrarische onderneming nieuw laat bouwen. Onze vakmensen hebben vaker met dit bijltje gehakt en weten als geen ander waar je op moet letten. We bouwen op traditionele wijze, maar met de nieuwste materialen en modernste technieken. Binnen jouw budget en volledig op maat. Vanzelfsprekend denken we graag verder met je mee. Wat is jouw stip op de horizon als het gaat om deze nieuwbouw? Ben je geholpen met alleen de bouw van het casco? Of wil je graag het geheel uitbesteden zodat je je met je eigen werk of andere zaken kunt bezighouden?

Planning is key bij de nieuwbouw. We nemen je dan ook met plezier deze zorg uit handen, compleet met de afstemming van onderaannemers en leveranciers. Van keuken tot sanitair en van elektriciteit tot bestrating. Zo bouwden we al verschillende bedrijfshallen en woningen volledig ‘turn-key’. Je hoeft alleen nog maar te verhuizen dus. Hoe relaxt klinkt dat?

Maatwerk is vakwerk

 Zie ons als jouw partner in het nieuwbouwproces. De term ‘maatwerk’ interpreteren we dan ook graag op meerdere manieren. Maak gebruik van onze creativiteit om jouw nieuwe woning of bedrijfshal een eigen touch te geven. Combineer fraaie ‘oude’ stijlelementen met nieuwe technieken. Zo maken we nieuwe luifels, die niet van ‘oud’ te onderscheiden zijn en zorgen voor ultramoderne replica van bijvoorbeeld je oude boerderijdeuren.

 

Maak je nieuwbouwplannen concreet

Onze vakmensen staan klaar om samen mooie dingen te maken!   Neem contact op voor een goed gesprek over renovatie¸ verbouw of nieuwbouw. Je bent van harte welkom op onze locatie in (Rijssen-)Holten.